زر اکسسوریفروشگاه اینترنتی سیم عرفان

انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل

1399/06/16

انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول، ایرانسل و رایتل

اگر شما زمانی قصد داشته باشید که سیم کارت کارکرده یا به اصطلاح دست دوم خرید کنید باید حتما مالکیت سیم کارت را به نام خود تغییر بدهید یعنی باید مالکیت را از فروشنده سیم کارت گرفته و در حضور فروشنده، مالکیت آن را به نام خودتان تغییر دهید.

طبق ابلاغیه وزارت ارتباط و فناوری هر شخص حقیقی می‌تواند حداکثر 10 سیم کارت فعال داشته باشد.

تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول

 

تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول

اگر سیم کارت همراه اول خود را تازه خریداری کرده‌اید یا جدیدا ثبت نام یا تعویض کرده‌اید، به یاد داشته باشید که بعد از گذشت حداقل  20 روز می‌توانید برای انتقال مالکیت آن اقدام کنید و قبل از این مدت زمان، تغییر مالکیت سیم کارت امکان پذیر نخواهد بود.

 

شرایط و مدارک مورد نیاز برای تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول:

حضور هر دو شخص فروشنده و خریدار یا وکلای آنها در یک زمان در دفتر امور مشترکین سیم کارت

تنظیم سند ثبت و انتقال سیم کارت

اثر انگشت و امضائ هر دو شخص (فروشنده و خریدار)

ارائه اصل و کپی کارت ملی هر دو طرف (فروشنده و خریدار)

 

آیا انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول به صورت غیرحضوری ممکن است؟

این مسئله را شاید شنیده باشید اما توجه کنید که انتقال سند مالکیت سیم کارت به صورت غیرحضوری به هیچ عنوان امکان پذیر نیست و هرکس ادعا کند که انتقال مالکیت به صورت آنلاین یا غیر حضوری امکان پذیز است باید به ادعایش شک کرد.

همان‌گونه که انتقال هیچ سند رسمی‌ای به صورت غیرحضوری امکان پذیر نیست. پس در هر حالتی حضور هر دو شخص فروشنده و خریدار در دفاتر خدمات ارتباطی و امور مشترکین برای امضا و اثر انگشت سند الزامی می‌باشد.

 

نکات ضروری برای انتقال سند سیم کارت همراه اول

همان‌طور که در این مقاله ذکر شده است فروشنده و خریدار یا وکلای قانونی آنها باید به صورت همزمان در دفتر امور مشترکین سیم کارت همراه اول حاضر شوند. سپس سند انتقال مالکیت سیم کارت تنظیم و تکمیل شده و با امضا و اثر انگشت طرفین معامله رسمیت می‌یابد. خریدار یا وکیل وی باید به صورت جداگانه فرم تعهدات را تایید کند.

اصل و کپی کارت ملی خریدار و فروشنده تنها مدرک مورد نیاز برای بنام زدن سند سیم کارت همراه اول است. اگر یکی از دو طرف معامله حقوقی (مثلا شرکت) باشد ارائه روزنامه رسمی شرکت، معرفی نامه نماینده‌ی مربوطه و کارت ملی او، الزامی است.

همچنین در صورت مراجعه وکیل به جای نفر اصلی، وی باید اصل و کپی وکالتنامه قانونی خود را به همراه داشته باشد.

 

تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل

 

تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل

دفاتر خدمات ارتباطی و نمایندگی‌های ایرانسل از مراکز مهم و اصلی برای انتقال مالکیت سیم کارت هستند. شرایط تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل همانند سیم کارت همراه اول است و خیلی تفاوت ندارد. اما ذکر چند نکته مهم برای سند زدن سیم کارت ایرانسل ضروری است.

 

برای تغییر مالکیت سیم‌کارت ایرانسل چه مدارکی نیاز است؟

برای انتقال مالکیت سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل ، مالک فعلی سیم‌کارت باید همراه با پوکه سیم‌کارت، خود چیپ سیم‌کارت و کارت ملی جدید و خریدار نیز با کارت ملی جدید، آدرس دقیق پستی و کدپستی 10 رقمی آخرین محل سکونت، به نمایندگی‌های فروش یا مراکز فروش و خدمات ایرانسل مراجعه نموده و برای بنام زدن سند سیم کارت اقدام کنند.

به یاد داشته باشید که حضور همزمان فروشنده و خریدار برای تغییر مالکیت سیم کارت ضروری می‌باشد. هزینه تغییر مالکیت سیم اعتباری: 15000 تومان و سیم دائمی: 25000 تومان می‌باشد.

 

در چه مواردی تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل انجام‌پذیر نیست؟

در صورتی که خط ایرانسل چه از نوع اعتباری باشد و چه از نوع دائمی، مشترک مشکل حقوقی داشته باشد؛ تغییر مالکیت انجام نمی‌گیرد و مالک سیم‌کارت باید نسبت به پیگیری مشکل حقوقی اقدام نماید.

 

آیا پس از تغییر مالکیت، طرح و بسته‌های افزایشی موجود در سیم کارت ایرانسل همچنان قابل استفاده هستند؟

بله. پس از تغییر مالکیت سیم کارت ایرانسل، تمامی طرح‌ها و بسته‌های افزایشی موجود در سیم کارت ایرانسل تغییری نمی‌کنند و مالک جدید می‌تواند از آنها استفاده کند.

 

کجا می‌توانم مالکیت سیم‌کارت ایرانسل را تغییر بدهم؟

برای تغییر مالکیت سیم‌کارت خود می‌توانید به نمایندگان فروش و یا مراکز فروش و خدمات ایرانسل مراجعه کنید.

تغییر مالکیت سیم‌کارت ایرانسل افراد متوفی به چه ترتیبی است؟

جهت تغییر مالکیت سیم‌کارت ایرانسل افراد متوفی، متقاضی باید گواهی انحصار وراثت و وکالت کتبی از سایر وراث مبنی بر رضایت به انتقال مالکیت سیم‌کارت به احد ورثه را داشته باشند.

 

تغییر مالکیت سیم کارت رایتل

تغییر مالکیت سیم کارت رایتل

مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری رایتل باید برای انتقال مالکیت سیم‌کارت خود به شخص دیگر می‌توانند به همه ی مراکز فروش رایتل و همچنین نمایندگان فروش و خدمات اپراتور رایتل مراجعه کنند. پس از انجام عملیات انتقال مالکیت سیم کارت رایتل، تملک فروشنده لغو و فرد خریدار، مالک جدید سیم‌کارت رایتل محسوب می شود.

 

مدارک و شرایط مورد نیاز جهت انتقال مالکیت سیم‌کارت رایتل

حضور فرد انتقال دهنده و انتقال گیرنده یا وکیل قانونی هر یک از طرفین

اصل کارت ملی یا شناسنامه جدید دارای کد ملی متقاضی/ وکیل/ نماینده مشترک حقوقی

اصل و تصویر وکالت‌نامه (در صورت مراجعه وکیل)

قطعه فیزیکی سیم‌کارت

پرداخت صورت‌حساب میان دوره برای سیم‌کارت‌های دائمی

تنظیم سند انتقال مالکیت و درج امضاء و اثر انگشت طرفین

 

نکات مهم در خصوص انتقال مالکیت سیم کارت رایتل:

چنانچه سیم‌کارت رایتل به‌صورت یک طرفه یا دو طرفه مسدود شده باشد، پس از رفع مسدودی، انتقال مالکیت سیم‌کارت امکان‌پذیر خواهد بود.

پس از انتقال مالکیت، اعتبار ریالی و تمامی بسته‌های فعال بر روی سیم‌کارت که مشترک برای خرید آنها مبلغی پرداخت نموده، به مالک جدید انتقال می‌یابند.

درصورت ثبت‌نام و تعویض سیم‌کارت، انتقال دهنده پس از گذشت بیست روز می‌تواند نسبت به انتقال مالکیت اقدام نمایند.

با توجه به مصوبه سازمان تنظیم مقررات، اپراتور مجاز به فروش سیم‌کارت به افراد کمتر از ۱۸ سال نیست.

با توجه به مصوبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رعایت سقف مجاز واگذاری به مشترکین حقیقی تا حداکثر ۱۰ سیم‌کارت فعال برای هر مشترک، در صورتی که انتقال گیرنده دارای تعداد بیش از ۱۰ سیم‌کارت فعال باشد، پس از انتقال مالکیت، سیم‌کارت مشترک مسدود خواهد گردید.

 

شرایط-انتقال-مالکیت-سیم-کارت

شرایط انتقال مالکیت سیم کارت

قبلی
تبدیل-سیم-کارت-اعتباری-همراه-اول-به-دائمی

سریع‌ترین روش تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی همراه اول

بعدی

ثبت امتیاز :

(86 امتیاز)